Wednesday, February 23, 2011

Gunung Mat Cincang

Pepagi nie sempat gak nak update blog..
Nak sambung tidor takut terlajak plak..terlajak perahu dapat di undur, terlajak tidor? tengah ari baru g kerja jawabnya..huahuahua..

Nie kira part sambungan entry lepas la.. 3 hari lepas masuk aquaria, perjalanan ke gunung Mat Cincang plop...

Kira balik ke Kedah cuti Tahun Baru Cina sambil bejalan sehari ke Langkawi la..Kluar umah pepagi buta sampai jeti kuala Perlis perjalanan lebih kurang sejam lebih..

ingat nak naik ferry awal, tapi penuh so dapatla kul 10 punya ferry...

Sampai sana kul 11..

layan je lah koq!!!


suasana pagi yang nyamannnnn di Kuala Perlis..



















Acak!!!



So, pusing2 kat Langkawi, g pekena laksa kat tepi airport n borong sakan coklat dalam kul 7 naik ferry last untuk balik...

Sangat penat tapi best..next time balik Kedah destinasi pasti ke Langkawi lagi...

wuuuuhaaaaa...

10 comments:

AmirFX said...

Wasehhhh.. Kacak2 gambar diambik ehhh... Ingin juak nak g Langkawi.. Sik pernah gik jalan2 kat sia....

tengku_fir21 said...

ohh..best nyer nk kisses

am-rie said...

AmirFx
Apa gik bro, tiket hjg taun murah..kasi sambarla air asia..Lepak 4hari 3 malam pun ok, banyak pulau2 menanti untuk di terokai..hehe
anyway, tq..

tengku_fir21
tak smabar kisses pun bro..tinggal Daim je kat umah, lain abis..hehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
warrgghhhh mmg best gi sini naik cable carrr gayat woooo

wa khairul onggon said...

Jalan2 Carik makan duhal.. mun ku tauk reya mok ku ngoder dark chocolate koh.. adoheh.. :P *gulp*

wa khairul onggon said...

eh.. dark kah Black cokelat hoh? Ku pun dah lupak haha.. :P

uSu iJamm said...

Baruk ku tauk di msia tok ada tempat mcm ya. Alangkah ketinggalan zaman nya aku..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uihhhhh kat sini boleh melihat panorama indahhhh jauh dari atasss

am-rie said...

Afzainizam
salam persahabatan..
memang gayat naik n turun..tapi bestla..

khirul onggon
oo..coklat nak pait ya kah..sik pat makan banyak..
tapi oklah..hehe

am-rie said...

su ijam
bukan ketinggalan zaman su ijam..
zaman makin maju..hehe..cam sama jak bunyinya..