Wednesday, February 16, 2011

Dari Aquaria Ke Gunung Mat Cincang

Cuti2 Malaysia..

ari tu 30.01.2010 jejalan keluar nak g aquaria nak teman anak n wife aku ngan aku sekali lah nak tengok fish...kata kau..haha

1st time nak masuk tu..punyalah lama baru nak masuk..

kebetulan masa nak kluar hari dah hujan..so sampai2 kat area KLCC tu aku g pusing cari parking yang agak murah dari masuk dalam KLCC tu..aku parking betul2 kat belakang aquaria tapi tak berbumbunglah..nasib baik bawak payung..

So, layan je la gambar koq!!




bleh je dia wat derk, aku cakap sluar dia zip tak tutup..hehe..



nak g tengok fish la..bukan nak tengok wayang...k.





budak nie dah syok layan fish!!..



pirana nie..sekali dia ngap..abis semua...



Bukan fish je ada..macam2 ada..







nak g seberang naik jeti nie...









Tapi..

apasal bila ada arahan kata no flash tapi ada gak org yang tangkap gambar guna flash.. x paham bahasa kot..hehe.

Gunung Mat Cincang, tunggu next entry beb..hehe...

6 comments:

erolnukman said...

kacak tempat ya..
mungkin org ya sik pandey bahasa inggeris kali..hehehe

tengku_fir21 said...

ahah..nk ikut ge langkawi

wa khairul onggon said...

I pun sik penah ke sia pok.. maka diam Kl hehehehe.. Niway, mok sidak ya nang x paham bahasa rasanya, kali org jepunkah, org italy, org german! go go germany! yerrr... hehehe..

AmirFX said...

Wahhh... Kedak lam cita animasi jak gambar ya semua.. haha.. Aku lok keja KL sik pernah juak datang ke sia.. Insyaallah tahun baru aku g sia...

am-rie said...

erolnukman
boleh tahan juak dalam ya...
mungkin juak sik paham bahasa melayu ngan omputih kali..hehe

tengku_fir21
dah balik dah bro..hehe

am-rie said...

onggon
next time kenak pegilah..hehe
best pa dalam ya..mungkin team dak ozil ngan ballack ambik gambar makei flash time ya..hehe

AmirFX
Tahun baru tok kah Tahun baru Taun depan bro..hehe
tenang nangga ikan besar2 dalam ya..sik payah ngail nak nangga ikan parik besar..hehe