Monday, October 4, 2010

Ayah Sayang Kamu!!

Al-kisahnya cerita minggu lepas 30.09.2010...

Anak aku dah masuk setahun..sedar tak sedar dah setahun..cepat sungguh masa berlalu..

So, minggu lepas adalah hari paling busy wat aku n wife..

balik cuti beraya dah kena pikir nak kena pindah umah lak..sewa tak bayar 2 bulan so tuan rumah halau keluar minggu tuk jugak..belanja raya sakan sangat sampai tak mampu nak bayar sewa..hehe..aku tipu..

Part yang tak bayar sewa dua bulan tu betul..bab ari tu ada kasi deposit 2 bulan..so tak bayarla..kira tolak duit deposit tu..jangan marah ya abg kasim..hehe

dalam sibuk2 nak pindah n mengemas barang sibuk gak nak wat persiapan birthday dia..

so, kami tempahla satu kek..pk punya pk dapat la idea nak kek macam mana..

inilah dia..



Kek bentuk buku, supaya besar nanti rajin baca buku..k

Ini ala-ala biodata dialah, siap boh gambar...hehe..


Birthday disambut d taska milik ofis yang kebetulan wat jamuan raya tengahari tu..

so, sambut Birthday blah petang kul 330pm..Lepas ayah dia melantak puas2 jamuan raya..


Budak2 sangatlah teruja nak makan kek Adib..


lepas celebrate bleh main..


So, Selamat Hari Lahir yang pertama wat anakku yang tersayang..semoga menjadi anak yang soleh dan berjaya dunia akhirat...

Ayah Sayang kamu!!

6 comments:

AmirFX said...

Selamat Hari Lahir buat anakmu itewww.. haha.. Dah besar dah nya lok... Boleh mbak main futsal n belajr tangkap gambar kelak...

kaljis aka onggon said...

Sempat juak merasa kek si Adib reya hehehe.. Sampei ke outing kita embak hoh.. hehehe.. Hepi Bday Adib.. cak!!

Kenny De said...

selamat hari lahir adib :)

erolnukman said...

yah..dah masuk setahun..kejap jak rasa oo..baruk ari ya jak rasa kau bcerita pasal bini ko nak branak..tup2,dah masuk stahun dah anak kau..apa2pun selamat hari jadi adib!

am-rie said...

AmirFX
haha..dah besar dah..aoklah dah bleh train men futsal..tangkap gambar blom takut kamera dihempasnya..hehe..

kaljis
kek ya besar gilak, sik abis makan..ya mbak g outing ria..ya pun sik abis juak..hehe

am-rie said...

Kenny De
Tq uncle katanya tek..hehe

erolnukman
yalah..kejap jak rasanya dah setahun..
makaceh pokcik..katanya tek..hehe