Thursday, October 7, 2010

Budak hingusan Outing

Minggu nie minggu pertama aku oustation setelah 2 bulan dok ternganga dalam opis..

So, sepatutnya hari sabtu lepas dah gerak g Kuala Terengganu.. Tapi disebabkan ada invitation untuk outing ke FRIM kepong oleh geng2 "Search & and Destroy" so aku batalkan niat bergerak hari sabtu..






Malam sebelumnya aku dah pastikan bateri dah caj penuh..takut sok kluar bawak bateri kong..pakai camera hset la jawabnya..


PAgi2 aku dah wat senaman meregang badan n angkat berat..g rumah lama tengok apa barang yang tertinggal then angkut jalan kaki bawak ke umah baru..dalam kul 930 gerak terus ke destinasi..15KM je pun dari umah, cuma tak pernah masuk je..


Gambar2 nie menunjukkan cerita pada hari kejadian..


Dia org nie klau ambik gambar duduk kat satu tempat je dah 1-2 jam tak begerak.. Ada pacat pun takde hal..aku lari dulu..hehe..


Apa-apa pun layan je la gambar koq!!


Pokok nie klau sekali tengok memang terasa kebesaran yang maha pencipta..




Teringat yang cerita kartun yang pokok bleh bercakap tu..



Macam Transformers pun ada..ada ke?




Lepas puas dalam hutan, bergerak ke air terjun untuk try slow shutter plak..





Selepas itu maka bermulahlah aksi kung fu..



dan aksi2 gimnastik cam gini..ahaks!!




Apa-apa pun sesi mengisi perut harus diadakan..



So, agak2 pihak berkenaan bila lagi nak wat sesi macam nie?..i follow..hehe..

9 comments:

kaljis aka onggon said...

hehehe.. nang best hoh.. :)

cik_ah82 said...

next broga lak kan?kena fit kan diri dulu la..

tengku_fir21 said...

ouwhh..best2...

erolnukman said...

aku pun lalu tpikir yg pokok ya pandey klakar tek..hehehe!

best lah dpt outing camtok..teringin gilak2 nak join outing.sik pernah gik..

AmirFX said...

Outing ehh.. Mun ada d kuching kelak rami2 pergi.. hehe.. Mok d kuching juak.. Sik mok tempat lain.. haha..

am-rie said...

kaljis
next time bleh setting lagik..lagi ramei lg meriah..hehe

cik_ah
teringin betul nak naik broga..g masuk gym balik past nie..dah lama tinggal..hehe

am-rie said...

tengku_fir21
memang best..hehe

erolnukman
baruk first time kluar camtok bro..
bleh blaja benda baru, best..

AmirFX
aoklah..polah jak..klak nempah tiket balit kuching terus..hehe

labulabi said...

wow.geng sony pun ada.hehehe.nice pic bro.teruskan uasaha.u beli tiket g miri.kita buat outing kat ctok gik.hehehe.da brani.

am-rie said...

labulabi
ok bro..klak i booking tiket g miri..hehe
tq..