Friday, July 9, 2010

Jabu-Lens

Agak sibuk nak meng updatekan blog...
Lagi2 asyik sibuk kerja luar ngan cuti memanjang...hehe..

Broadband yang ari tu adik aku ambik, so no connection la klau kat umah..
Ceritanya sekarang nie, kenapa aku rasa tak best klau Spain menang?


Aku tak sokong Germany tapi aku mengharapkan Germany Kalahkan Spain supaya bleh bertarung kat final ngan second team aku Holland..hehe..
Tapi apa bleh buat, bola Jabulani tu bulat..penuh kontroversi..
Sotong jugak yang glemer..

Dari bola ki ta zazzzz...
Masuk bab Plan aku yang tak jadi ari tu...

Berita menariknya Plan tu dah jadi...minggu lepas aku beli lens baru kat The Curve, hati banyak syok o...wakaka..

image terpaksa aku google, tapi ala2 cam ginilah...


Nampak kotak nie...Plan kali nie aku beli yang baru..terbaek dari ladang unta beb..


Bukak Slow2..


Tarra..blink2!! Hati lagi sangat syok o...



Apa lagi kasi pasang masuk itew body la...
Lens nie memang best!!
Nanti kluar takyah bawak banyak lens..kan senang..hehe..

akhir kata..klau gambar tak lawa, lens tak best ke aku yang tak best?hehe..


5 comments:

AmirFX said...

Jabulens... Haihhh... Heran juak kenak Sony milih kaler oren oooo... Pasan sik? Adakah directornya kaki bola dan team pilihannya dak Holland juak? hahaa....

am-rie said...

AmirFX..
Oranjee equal to alphanatics..hehe..
mungkin juaklah..Tapi,Brasil ngan Nikon ada persamaan sik?hehe..

am-rie said...
This comment has been removed by the author.
kal jis (im not carl zeiss) said...

Tahniah.. nang senang travel makei lens tuk jak.. tahniah sekali lagik.. Semoga gambar2 makin best2 dan pastuk nampaknya sikpatlah i carik makan gik hehehehe...

am-rie said...

kal jis
tq..nang suk mbak g travel lens tok..hehe
harap2 gambar best, tp sikpat nak melawan tokey..lagi mabeles gambarnya..hehe