Sunday, December 13, 2009

Ada teman nak layan Bola...

Awal pagi tadi layan bola ngan Adib..tetiba bangun nak nyusu past tu tak nak tdo... so aku layan bola sambil layan dia...Ngeh!!



Kaceeewaaaaa...bola bulatkan, apa2 bleh jadi..takpelah kalah pun tetap sokong United!! 3 point je tinggal kat belakang, bleh kejar lagi...



macam pakai kemban lak.....


BTW aku blom try lagi burger nie kat Burger King..ala2 prosperity Burger Mcd..Sodap tak?

5 comments:

cik_ah82 said...

ala2 tomey..
gambaq last tu mcm nk makan adib ja..hehe..adib jgn ikut ayah berjaga malam tgk bola tau..tido mesti cukup!

tengku_fir21 said...

huhuhuuu
cdah bawage mkn mc'd kerrrr

am-rie said...

cik_ah82
Ngeh!!

tengku_fir21
Mcd dah bro..Burger king tu tak try lagi..uhuks..

Felicia F. Ramzi said...

eeee kiut lok anak ktk..adeh.. sikpat sikpat..kelak mek tolek anak ktk..ahahaa

am-rie said...

Felicia
aik..jangan tolek..ngeh2!!
sikda org nak layan bola ngan kamek kat umah..hehe