Sunday, October 4, 2009

peww

Semalam agaklah risau bila tengok Adib tak kencing..

so, time bukak pampers 2 aku dok sembang2lah napelah tak kencing dah hampir 12 jam dah nie.. Bila dok lepak2 depan dia tetiba wife n adik aku menjerit..

Abanggg!!!!!!

Camtulah bunyi jeritan batinnya..hehe..
Apa lagi aku pun terkejut badakla..

Rupa2nya Adib dah terkencing, n aku yang duduk kat depan dia terkenalah pancutan meriam buluhnya itew.. Nasib baik tak kena kat muka, abis basah seluar je..


Pas tu gelak besar la tengok sapa yang kena..hehe
Macam lawak je dok membebel pasal tak kencing last2.. ambik!! pewww...

Satu pengalaman yang indah...

3 comments:

ayin jemin said...

wa..kngn indah bersama ank.hehehe

erolnukman said...

hehe...nang mcm2..
aku sama juak ngan kau..mun ada nak sik betul sikit tentang anak aku,mula lah aku bingung..dah nama baruk jd bapak.ney ndak gik,bila d pikir2 bukan senang nak molah anak tok..hehehe

am-rie said...

ayin jemin
yezzaaa..ain bila lagi kamu bah?!! hehe

erolnukman
haha..yalah, kadang2 pelik sikit pun dah rasa lain macam..
nabes ngan cuak olehnya..hehe