Sunday, September 6, 2009

masihkah kau ingat?

ya..masihkah kau ingat, pada waktu itew..
layan kejap lagu kopratasa..hehe..
org kata, sabar tu ada batasnya..sampai mana tahap kesabaran tu, masing2 punya tahap lakan..tapi sabar kan separuh dari iman..

aku bukan nak berceramah pada kali ini..ya anak-anak, tapi pointnya ialah "sabar"..
bolehkah aku bersabar..sampai bilakah akan aku terus bersabar...rasanya sampai 9 bulan aku bersabar dan terus mengharap sebenarnya...dan nak masuknya bulan ke 10 aku menunggu, alhamdulillah...sampai jugak lah! ana banyak suka la!!

masihkah kau ingat wahai kawan2, entry aku yang lepas2 pasal jam tangan aku yang sudah putus strapnya/talinya..mari kita imbas kembali...

*

*

*

*

*



inilah ropernyer jam itew..sadis sungguh aku dikala ini...hehe..

betullah kata org, berkat sabar tu,pasti ada jugak penyelesaiannya...bukannya aku dapat jam yang baru dari pihak diorg tapi syukurla aku dapat strap yang baru yang amatlah sukar nak dicari ganti sebenarnya...sebelom puasa aku dapat dah, bab kerana happy aku kongsi sorg2 dulu sampai ler sekarang aku nak kongsi ngan semua org..hehe


            yang putus telah di ganti kembali.. n alphaku..


so aku dah bleh pakai balik dah jam nie..sangatlah happy n kena hatila pulak takut terputuslah lagi...so, nasihat aku kat semua org, pas nie jangan gatal2 nak g beli jam brand nie bab dia org inform kat aku no longer dia org dah tak kluar watch n cermin mato lagi..k. kang mano nak cari ganti..

8 comments:

AmirFX said...

Kacak jam ya bro..

ayin jemin said...

bgusla da dpt gnti strap jam.hehe :)

am-rie said...

AmirFX
thanks bro..tapi ya lah, kacak2 pun nak tukar strap pun susah, nak kena tunggu lamak..

ayin jemin
ya la ayin..lama sudah tunggu bah..hehe

erolnukman said...

hahaha...lamak ada jak...
kau nang penyabar..bagi ngan aku sikit iman ya klk..hehehhe

am-rie said...

erolnukman
sabar pun lelah nyawa nunggu..hehe
iman aku sik kuat bro..hehe

Felicia F. Ramzi said...

oh ingat ingat..hahaha.. paduhal dpt juak last2 ooo.. bersinar2 tangan kitak raya tok lak..

Kelebar Malam said...

wahh..emo juak ktk ooo...ermmm kmk sik berapa suka makei jam tp suka nanggar especially jenis sporty...

am-rie said...

Felicia
confirm bersinar tangan kamek raya tahun tok..hehe
lamak kamek nunggu..akhirnya dapat juak..

Kelebar Malam
Ya kah..suka nangga ajaklah..
baruk nak hadiahkan jam, tapi kitak sik minat jam..sik jadilah kamek merik hadiah..hehe