Wednesday, August 12, 2009

Honda CBR 1000

which one is better in term of colour? Red or striking black..please help me to choose..

Honda CBR1000cc i cant wait to have it...make me sick tol la..






Tulun..tulun..

ke aku nak  Yamaha R1..lagi mengancam..takpe, honda pun best..past nie aku nak join big bike punya team..mesti syok boleh pusing satu Malaysia nek moto..

tapi nak kena ambik lesen dulu..suka suki je nak beli tapi takde lesen..sapa nak bawak?..

sok jugak aku kena g ambik lesen..tapi korang kena tolong aku nak pilih color apa nie?

warna hitam lagi lawala aku rasa...aku pilih hitam a...

*

*

*

*

*

*

*

Senangkan kalau hidup aku macam gini...apa nak senang je dapat...macam aku mimpi semalam...

17 comments:

cik_ah82 said...

eleh..suka sangat la dia menonggek2..hehe..
udah2la tu..xkan ni pun 'my dream' gak kot..penatla cenggini..:p

AmirFX said...

Impian yang sama juak.. Ingin ada motosikal kedak ya sebuah... Warna hitam paling best mun ambik kaler merah pun kacak juak sebab kaler striking senang pemandu lain nampak. haha..

Felicia F. Ramzi said...

aaa mirah kacak sebab ada design2 rah fuel tank nya.. itam elegent tapi..ermm hmm apa ooo..tah mirah lah

A T A C H A said...

pada i, hitam nampak lebih macho...

sony said...

waahhh..pilih htam bro..kcak..biar ganas n macho ckit upanya..hehehe

am-rie said...

cik_ah82
ini my dream lambat sikit.... bertambah hutang..kuikuikui..

AmirFX
sikpa bro, kita pasang impian dolok..boleh join sekali klak..kita raon2 di swak nun..hehe

am-rie said...

Felicia F.Ramzi
merah pun ok..mun duit manyak tek duak2 dipikul mbak pulang..sigek merik ngan kitak..mok sik?haha..

am-rie said...

Atacha
Hitam menawan..tq sudi singgah..

sony
aokla..kelak ngambik itam..hehe
rilek2 ajak madah..

kirana said...

Kmk suka warna red. So, beli la nok red ya. Pliz, pliz, plizzzz...

am-rie said...

kirana
aokla..kelak mek meli merah...tunggu jak..hehe

erolnukman said...

hitam kacak!..
kedak suria pekasa hitam..hahaha

Ivy Metaga said...

beli nok ada kaler merah...

sekali vrooommmm...di jalan raya, pasti org akan menoleh hehhee

am-rie said...

erolnukman
hitam nang best!!

Ivy Metaga
secara kesimpulannya. perempuan mostly suka merah ya o..lelaki still hitam menawan..hehe

HEMY said...

hitam nmpk lagi gah n memuah...hee..tp tu lah..laki mana tak impikan superbike...hmm hmmm

::::LAdY FAFA:::: said...

lau la hidup pakai tunjuk je mane nak, i choose both!
kekkekekee...(wlopon xderk lesen!)


p/s:slamat berbuke juge(..kuikuikui..)

Kelebar Malam said...

haaaa...that was one of my dream too..many moons ago. ermm, mun ekot kmk, rona mirah campor itam ya best gik cos nya menyerlah the inside out of a man...

ayin jemin said...

wow
sy suka moto gni!
apa lg
warna hitam la plg vouge!