Friday, July 3, 2009

Pegang perut je..

Sangat Terharu bila mendengar cerita dari my wife yang dia g beli prawn big shot hanya dengan memegang perutnya sahaja...Ada kuasa magis ke..hehe..


Sebenarnya Pizza nie Pizza Hut dah tak keluarkan lagi wat masa nie n tengah sibuk dok promote dia org punya lattest pizza "exotic mediterranian" yang ada black mamba..black pepper la..

So aku sangat terharu ngan Mr X yang keja kat situ..namanya terpaksa dirahsiakan takut apa2berlaku ke atasnya di kemudian hari..hehe..serius..

alkisahnya wife aku petang tu tak larat, n aku ajak makan kat luar je.. otw dia nak balik dia singgah ke pizza hut tanpa diketahui sebab mungkin nak wat suprise kat aku..so memang dah confirm ler kena reject kalau order big shot tu bab dah tak keluar...  Tapi mungkin dah rezeki, masa nak pusing tu dia pegang perutnya yang membuncit yang ada baby kami..hehe.. nak jadi ayah dah aku..

tak sangka plak hanya pegang  perut automatic Mr X nie cakap apa yang dihajati insyaallah akan dimakbulkan..hehe..mungkin masa kat counter dia tak nampak sangat kot dia mengandung, bila pusing baru terperasan..

so, aku terharula bila wife aku ceritakan hal nie.. Sebak sangat ,prihatin dan baik hati Mr X nie..dan aku harapkan lebih ramai lagi org yang prihatin terhadap bakal2 ibu di Malaysia nie..

so..dapatla aku tumpang makan..hehe..

7 comments:

cik_ah82 said...

huhu..
bukan magic la..
prihatin namanya kot..
jenuh nnt kita try gi mana2 kedai makan, kalo dorang xde yg org nk tu, org pegang perut je kan..;)
yg penting, suprise ku xmenjadi..
p/s:bukan mr X je la bang, yg adek pompuan tu pun sama jugak..baeekk ati..

Ivy Metaga said...

baik nya mr.x tu, tu magis seorang ibu mengandung hehehe...

kelak mun kmk mok order, kmk tunjuk perut yg berlemak tok lah, kali mesti dapat juak oh hehehe..

am-rie said...

cik_ah82
ye..semua nya prihatin..

ivy Metaga
haha..boleh juak camya..ivy try dolok mun dapat memang magic..hehe

erolnukman said...

hehehe..yalah penangan ompuan ngandung oo..
eh,bila due date bro?

tengku_fir21 said...

wahwah...
murah rezeki...

am-rie said...

erolnukman
nang benar ya..
due date seminggu pas raya..hehe

tengku_fir21
harap2 macam tu la selalu..hehe

[ LADYKiKi] said...

sedappppp oh pizza.. stgh abad tak g pizza.. hiohooh