Tuesday, June 30, 2009

Dah Ada Tiket..

Syok n teruja aku melihat seorang member yang baru balik bercuti di Europe baru2 nie.. Tapi sah bukan pembawa H1N1 punya virus a..Hm..agaknya bilala aku nak sampai ke sana macam dia.. Sapa yang tak nak menjejakkan kaki ke old trafford beb, giler a.. nama pun theatre of dream.. my dream la..hehe..

kebetulan pulak yang ada dream2 tu jadi macam my dream plak...hehe.. so, genggam je la impiku ini supaya menjadi sesuatu..semangat!!

So, ada la skit cendera kasi kat hati untuk aku.. apa lagi key chain Man U ler, saja dia tak buang tanda harga tu nak confirmkan memang beli kat old trafford bukan kat uptown damansara or uptown danau kota yang dekat ngan umah dia..hehe..tq la bro..

Ada sekali pelekat eiffel tower yang aku lekat kat peti sejuk kat umah sebagai pembakar semangat..hehe..

So, kedatangan Manchester United ke Malaysia yang lebih kurang 18 Hari Lagi mengujakan aku..tak sabar nie..walaupun takde Ronaldo, takpe beb..i love Manchester United bukan i love Ronaldo..hehe..Ryan Giggs ngan Rooney ada ma.. Apa lagi jom g beli tiket..

n trainning pas diaorang dah ada dalam genggaman..syok je..hehe.. takkan tiket takdekan.. mana bleh...


nie tiket yang kedua mahal la, dok kat tengah2..okla tu..yang paling mahal tiga ratus lebih kalau tak silap, pk2 trainning pas ada pun kira okla site tu.. nanti budget lari ma, baju baru pun nak kluarkan..arrkh..


So, dua-dua dah ada..apa lagi.. Glory2 Man United x2..hehe..

agak2 aku nak pakai baju mana?

VS


To be continued...hehe..




7 comments:

erolnukman said...

hahahaa...kompom kau makey baju MU! hahaha...

aku pun sejak kebelakangan tok jadi geram nak g Paris..smenjak baca buku karya Andrea Hirata..LASKAR PELANGI & SANG PEMIMPI..Layan buku ya aih..aku yg sik minat membaca jadi ketagih..cayak sik??hahahha

cik_ah82 said...

pheww!
seb bek ckp love MU..mau ckp 'i love ronaldo..' eeeiiiii...
mana aci, semangat berkobar nk gi..tp lupa kat bini juak..sik aci lor..
org umah mauk pegi sik mauk diajaknya..kedekut tol..
ni ada ati mau beli jersi baru lagi..
mun bg duit kat kamek, tauk la mau beli apa..lagik besar pekdah..;)
p/s:zaky, knpla ko begitu bermurah ati belikan tiket tuk amri ni?;)

ayin jemin a.k.a ain said...

bola saja...

am-rie said...

erolnukman
tungguuu...hehe
macam best jak buku ya..mun sampei ketagih ngan tetiba jak boleh suka baca buku, confirm menarik..kenak carik pas tok..hehe..

cik_ah82
lihat saja kondisi kamu..mana mungkin boleh pegi..bahay H1N1 n asap rokok..hehe..

ayin jemin
gitu la bah..
lagi2 bola..hehe..

AmirFX said...

Uishhh... Best ehhh... G sia pun dah kira nang best bangat... Makin2 mun dpt temu ngn Sir Alex.. Best agik ya... P aku tuk peminat Arsenal.. Sik kesah la... Janji dpt pegi d sinun... Lejuk dah nak raon d Serawak tuk...

am-rie said...

Amirfx
Nang menar ya, mun dapat nyejak kaki pun dah kira ok..tapi ya la bila o nak raon sinun..

Mun sampei sinun kelak, sik ku lupak nyengok stadium Emirates..hehe..

Ivy Metaga said...

ho ho ho..best mun ada peluang g sia eh...