Monday, July 6, 2009

Bila Lama Tak Futsal..

Agak lama aku  tak aktif futsal..pancit teruk ah.. tapi ok lagi..bila dah oustation maka dengan outomatiknya futsal takdela..tak cukup org, takkan nak men sensorg, giler apa..hehe.. 

so layan je la beberapa gambar sebelum game start..nie nak lawan team mana aku tak ingat dah, tapi posing je la lebih dulu..mana tak pancit ..


aku tak sure apa matlamat utama gambar nie..


yang nie, dah 2-3 bulan tak bleh main..cedera parah nie, pak urut try tengok urat mana yang lari..makcik sebelah tu termenung melihat...hehe..


yang penting sponser..sponser ke?..sedap a pakai kasut nie, ringan..try la beli satu..





ada macam Ryan Giggs tak..hehe..perasan lebih..

yang nie bukan kereta la..memang macam nie..hehe.. luar biasa beb...

so, harap2 pas nie seminggu 2 game a baru best macam dulu2..malas tol geng2 aku nie  nak men.. sapa2 tak cukup org nak men bleh lawan team kita org yang tak berapa nak power tapi terror..hehe.. ada beran?


10 comments:

Ivy Metaga said...

bestnya ada juak aktiviti utk buang peluh, kasi fit kan badan
mun mcm kmk tok, sejak dah mula keja, aktiviti buang peluh mmg sik ada, aktiviti tambah lemak banyak hahahaahaa

tengku_fir21 said...

huhuhu...
lain kali nk join gk..

AmirFX said...

Meh2 turun ke kch.. Men futsal d kch gik.. haha... Nway, lamak juak dah sik men futsal.. Mok d urut juak kaki tuk...

erolnukman said...

ehehe...pernah masuk ptandingan futsal kat kpg aku riya,k rindok ati...Fuhhh..pancit aku! lepas tukar lalu sik mok masuk gik aku..muntah angin..kakakaka!!

am-rie said...

ivy Metaga
ya la ivy..mun sik bersukan jawabnya menambah lemak jak la..takut perut boroi..hehe..

tengku_fir21
boleh je..2 minggu lagi confirm men lagi, datang je kat sport planet subang..hehe

am-rie said...

AmirFX
sik penah men kat kuching gik..mun balit mok try juak men sia..urut jak mena..hehe..

erolnukman
muntah angin ya nang confirm mun mengejut camya main..hehe..

Su iJamm said...

lain kali kita fight main bola jaring ngan sidak amirfx.

am-rie said...

su ijamm
boleh jak..sak nya ngurut tangan gik pas tok..hehe..

::::LAdY FAFA:::: said...

majulah sukan untuk negara!!!
yeah!

am-rie said...

Lady Fafa
Yezza..semangat!!