Thursday, July 23, 2009

Amri on the double..

Yeah.."Amri on the double.."
Bukan apa aku memang g 2 kali tengok Man U main ari tu..hehe
very excited...3 kali campur ngan trainning dia org..so the picture?
layan...

1. Time Training (Friday)

Actually, who is Terez? hehe...salah print kot, but funny ma..

antara penyokong yang fanatik kutuk Man U..hampeh tol..

Safety First...

2. First Match (Saturday)

ramai giler kat luar, parking kat bandar tun razak n naik tren pun macam sardin...penuh..

First match ramai giler...port xbest, tinggi sangat..

Semangat!!

Semua Dah tau, Malaysia Kalah Tipis... 3-2...

3. Second Match (Monday)

Aku ambik cuti 1/2 hari ari nie bab nak bergegas cari tiket..last2 aku cari tiket outlet kat The curve je...


dapat beli 6 tiket..hehe..

meet  uncle herry..hehe..

aku tak minat pun..terserempak depan mata..aku snap je la..korang layan je la penyokong setia nie ..


Glory2 man United...

Semangat!! die hard fans..

antara penyokong yang dihalau keluar..apa kene mengena nak pakai baju arsenal lak..kan dah kena halau..satu stadium suruh keluar..hehe..sian..

nie aku tak nak komen...aku sokong United je..

 


dah abis pun...last2 man u gak menang..



apa-apa pun memang layan dpt tengok player man U men depan mata..bravo!!

9 comments:

erolnukman said...

perhh...mst best! dah mcm kat man u dah upa dak pnonton..hehehe!..
tp yg lucu nya ada juak pnyokong fanatik nganok MU..kakaka!!...

am-rie said...

erulnukman
macam kat man U dah life kat stadium ya..hehe..best.
penyokong jeles ngan man U supporter bab liverpool ngan city sik datang malaysia..hehe..

Ivy Metaga said...

mesti puas hati kan dapat tgk pasukan yg diminati bermain di depan mata hehehe

AmirFX said...

Liverpool men ngn thailand mlm riya... Ya sekpat main d malaysia.. P aku maseh sokong Arsenal.. haha.. Kacak gmbr bro...

eMBuN_mALaM said...

kmk malu nangga rakyat Malaysia kat stadium yaaaaaaa... sampei ati mbiarkan negara sendiri d laukkan... hmmmm... ntah apa nk jd... mcm kata sorg blogger... skolah, keja suma d Malaysia... mkn minum rezeki suma d Malaysia... kmk mmg peminat Liverpool tp mun Liverpool vs Malaysia skalipun, kmk akan sokong Malaysia n in da same time sokong juak Liverpool tp smgt pada Malaysia... pdk kata... pdpt peribadi jak... xda mok nimbol kontroversi... tp yalah rakyat Malaysia, mintak macam2... tp bila part Malaysia mintak sokongan... Harammmmm... chow... luahan hati jak... I HATE MICHAEL OWEN... PENGKHIANAT LIVERPOOL...

tengku_fir21 said...

anak saper pakai baju arsenal tue
wakakaka

am-rie said...

Ivy Metaga
puas hatila ivy dapat g ari ya..syok..hehe

AmirFX
Thank Amir..
Tapi sian ngan penyokong arsenal ya silap ari bulan masuk stadium..hehe

am-rie said...

Embun_Malam
hehe..lawak baca statement..Player Malaysia kena jadi hebat baru rakyat suka..sokong tetap sokong, malaysian is Malaysia nak..i still bawak bendera Malaysia walaupun pakai baju Man U..hehe
Go Malaysia!! Love Manchester United Football Club..

am-rie said...

tengku_fir21
ntah la..anak sapa la..
ramai yang kena halau malam tu sebenarnya..ada yang kena tukar baju, pakai baju Malaysia...hehe