Monday, June 15, 2009

Tiga Cerita Berbeza

Dah lama aku nak update benda nie, tapi blom kesampaian..

Biarlah gambar2 yang tak sempat di edit nie yang menceritakan selebihnya..

1st sekali picture nie masa sony alpha workshop ari tu..ramai sangat org..n vanue dia kat sony centre kat mid valley.. aku sampai lambat ari tu, actually workshop start kul 12.30pm bab jem n susah nak cari parking punya pasal aku lambat skit...

so, akibatnya aku kenalah dok belakang skit.. so, terpaksalah brother yang ajar tu kedepan n kebelakang bab aku yang tak paham nie dok tanya je..hehe..

so, bagi aku workshop nie membantu skit aku punya kefahaman tentang kamera alpha 350 aku nie..Tak rugi pun datang sebenarnya..lagi pun free ma..hehe..

so harap2 pas nie aku tak la blur bila tengok gambar yang aku ambk blur..haha.. macam blur plak aku...

Second part plak aku g Paris bulan lepas..syok gak bila dapat g Paris nie...

Actually, bukan Paris la.. "Le Paris international Hotel & Resorts" sebenarnya..hehe..wat saspen je..Tunggu a aku g Paris betul nanti..baru korang tau..haha..

Mulanya aku sampai aku blur...asyik blur je kan..mana taknya kat bawah nama Le Paris, tengok atas Costa Rica.. aik..pelik betul..rupa2 nya salah satunya nama lama, tapi aku tak ingat mana satu yang terbaru.. 


so, dok kat tingkat 9..ocean view lagi..tapi dia punya view aku tak nak cerita lebih2..biar aku pendam kat hati je...hahaha...rahsia..

Tapi bilik dia memang terbaik,cuma aku bengang takde wifi..hehe

kalau rasa2 nak wat terjunan menjunam, kat bawah ada kolam..tapi tak pasti bleh selamat ke tak..haha..

So, actually this is celebrating our first anniversary... hehe


n.. Third Part aku g tengok bola ahad lepas kat Stadium Cheras ..

Malaysia Vs Indonesia..

Saja nak mengisi masa lapang  nak layan bola... Tetiba lak aku teringat duit tiket aku tak bayar lagi kat bro..hehe.. 

gambarnya tak clear skit bab jerebu time tu macam teruk jugak.. 

n macam biasa la, aku tak suka tengok dia orang men bab tak abis2... Gaduh!! Gaduh!! Malas aku nak komen lebih2.. sedih aku tengok, kalau dah betul2 bagus takpe..



secara keseluruhannya, enjoy tengok dia org men..

bleh ke nak lawan Manchester United nanti..haha..kita tengok..



Dan keputusannya..seperti yang diketahui, kita menang 1-0 ngan Indonesia...bravo!!

11 comments:

ayin jemin a.k.a ain said...

hahaha
apa la view yg xnak gtau tu yerk

Ivy Metaga said...

oh 1st aniversarry...

wah ha ha..best2!!!..

paris ok tapi kmk maok p hawai mok menari tarian hula hahahaha...

Felicia F. Ramzi said...

cantik eh kolam! nice view..
kamek suka man u sebab gerek mek ada sia, ronaldo, tapi now since ronaldo masuk Real, haih.adakah kesetiaan ku akan bertahan? yerrr apakah

am-rie said...

ayin jemin a.k.a ain
itew adalah rahsia..hehe

ivy metaga
best..
maok g hawaii..camneyla mun ivy menari o..hehe

Felicia
ya..itulah perempuan..sokong bola sebab ada gerek kat sia..hehe..
automatic baju man u yang kitak baru beli kena pos ngan kamek..hehe..

AmirFX said...

Wasehhh... Kacak gmbr view dari atas ya... Mun aku tek alu skodeng ngn dak omputeh... Nway, hepi anniversary for u guys..

am-rie said...

Amirfx
hehe..skodeng dari atas jak pok..
anyway,thanks..

cik_ah82 said...

hehe..
view kapal berlabuh la tuh..
bangun2 ja tgk kapal besar gedabak parking kat depan..wakakaka

f.i.e.z.a said...

happy 1st anni!kacak poolnya eh..mun kmk alu terjun.hahha

am-rie said...

fieza
thanks..
terjun jgn sik terjun..jangan terjun dari tingkat 9 ya dahla..hehe

Su iJamm said...

nasib ku sik blur maca entri tok. nice stories bro..

cahaya kelip-kelip said...

woohooppp..... break mengejut!
=)
salam ziarah...

cantik pic..
bgus a tambah ilmu dlm fotografi..
mesti 6t bertambah cantic pic yg di amek...