Monday, June 29, 2009

Golap Duniaku..

Baru ari nie aku masuk ofis setelah 3 minggu menyibukkan diri kerja luar..

dengan semangat berkobar2 nak masuk ofis..g sarapan kat kedai mamak, n bila nak tengok jam kul bape baru terperasan hset takde..

Bukan hilang, bukan kena curik dan bukan jugak dimakan beruang kutub..hehe..
Tapi aku tertinggal handset kat umah...dulu takde hset boleh je hidup tenangkan, sekarang tertinggal sekejap je dah macam gelap dunia..wuuuaaaa..

kembalikan cahaya itu..hehe..

8 comments:

ayin jemin a.k.a ain said...

uikss...

am-rie said...

ayin jemin
aikss...

AmirFX said...

Kinek tuk nang ptg tipon ya... P iboh takut... Tipon public masih wujud... Mun sekda tipon public ya ada payah kit walaupun dompet ada duak puluh sen jak...

kirana said...

Iboh kata lupak henpon, lupak kereta pun penah! Ya kes waktu kenak migrain teruk lalu ilang ingatan sekejap!

Rantong said...

Salam ziarah. Blog dan posting yang menarik.

View Profile: Rantong™

am-rie said...

AmirFX
Tapi mun ada public Phone ngan duit 20sen pun nombor susah nak ingat..bukan cam dolok, rilek2 jak ngafal no tipon org..hehe..

kirana
teruk ya mun migrain sampei tahap ilang ingatan kejap..hehe

Rantong
Thanks..datangla selalu..hehe

cik_ah82 said...

eleh..
telupa fon dh kecoh..
muehahaha

cik_ah82 said...

kalo ada fon pun bukan nk tepon kamek..huhu