Thursday, June 11, 2009

Malam Jumaat...

Malam nie malam jumaat kan..hm..
kira malam nie malam yang aku nantikan..hehe
sebab apa ek?
bagi yang dah kawin..malam nie malam sunat..kui..kui..kui..

Masa kecik2 dulu, kalau malam jumaat mesti takut je kan nak kluar malam..

tapi, bukan ini yang aku nak ceritakan..rilek dulu..
malam nie program kegemaran aku kat AXN "Breaking the magician's code"..muahaha..gelak jahat..tak sabar nak tengok trick baru..

Rugi kalau tak tengok..
cuma aku tak sure samada kul 9 ke kul 10 start ataupun minggu lepas je rancangan tu..hehe..balik karang aku cek..

k..

3 comments:

ayin jemin a.k.a ain said...

mlm jumaat bg yg da khawin tu..
xley blah!!
hahaha
:P

cik_ah82 said...

mmg pun..
ayat tergantung wey!
xbley blah ar..cheh!
p/s;semalam hampir2 tertipu..trick hampeh..;)

am-rie said...

ayin jemin
yezza..kena kawin dulu..kui..kui..kui..

cik_ah
memang bagi tergantung..bukan issue yang nak diketengahkan..hehe
baru tau selama nie kena tipu ngan magicians a.k.a penipu profesional..hehe