Sunday, May 17, 2009

oNe nitE Glory..


Kepada semua penyokong-penyokong Liverpool..sorryla cuba lagi..
Man U dah confirm juara EPL 2008/2009 ok...
We were crowned champions of England..
Bleh bungkus barang tak yah main pun xpa malam nie...hehe

Malam tadi memang malam glory wat fan fanatik gilerr macam aku..walau pun seri, 1 mata dah cukup untuk memastikan kejuaraan dalam genggaman..

so, next is Champion League..

Pada malam yang sama gak Hafiz jadi Juara AF7 memang glory jugak ler... 

Siap dapat Honda Accord lagi Hafiz..arrrhgg! Tension aku, bilala aku nak dapat sebijik...

Tahniahla kat Afiz (aku suka)..memang terabaek n layak untuk menang macam MAn U..hehe

So, One Nite Glory...

Glory2 for Man United..

12 comments:

cik_ah82 said...

hoyey2!
hafiz menang..!
xsia2 la dok depan tv sampai peluh2 sejuk tgn tu kan..;)
1st time dalam sejarah hidup kamu ****..hahahahaha...
MU??apakah itu?tatau2

Ivy Metaga said...

semalam kan, dua2 program ya kmk sik tgk huhu...masa lepak2 di cafe ngan kwn2, ada tv di pasang kat cafe pasal live football, tapi sik juak di gagao kmk hahahah..

anyway..tahniah utk hafiz, besttt dapat keta free huhu...

sony said...

yaaahhhh...MU menang..wlupn 2nd half x brapa ngr,sbb lyn hafiz blagu..hahaha..miak swk yg 1st jd juara AF..

erolnukman said...

wahhh...fan MU!
huhuhu...

Felicia F. Ramzi said...

yezzaaa..kamek jeles juak dengan honda accord di oleh nya..dah la keta idaman mek..aduhh..
*yes! MU rocks!

eMBuN_mALaM said...

TENSION KU NANGGAR MU MENANG... APA DAAAA...ERRR AF... XAMIK TAUK ALU...

am-rie said...

cik_ah
siapakah yang berpeluh2 itew..hehe
MU=Cahmpions..

Ivy Metaga
tengah gago ngan benda lain, gajah lalu pun sik duli..hehe..
untungnya dapat honda accord..

am-rie said...

sony
berebut juak nak nangga tv malam tadik...terpaksa juak tukar2..sikpat focus..hehe

erolnukman
yeah..Glory2 Man United..

Felicia
bila lah kita nak dapat keta camya o..arkh..
think positif..

Embun malam
aik kenak kitak tension..kitak sokong liverpool ka? sokong man u jak..man u besh..huahua..

eyza said...

yeah...mmg best la...kedua-duanya menang....

JO said...

wah! congrats MU! ahahah i loikeee...huhu...congrats hfz jgk kan...best jer...18 da dapat mcm2...aku 18 ni ddk je...ta wat
mender...hakhak...(anyway im new here in ur blog, nice blog amrie) will visit often soon :)

am-rie said...

eyza
yang terbaek je bleh menang..hehe
bravo..

jo
18th,time to grow up..hehe
tq 4 visiting..
you are welcome to visit jo..:)
tq so much..
nice blog 2 (chocolate)..

mrz9897 said...

SAYALAH KIPAS SUSAH MATI MANCHESTER UNITED FC!!!!! GLORY2 MANUNITED!!!!