Wednesday, April 29, 2009

Nak melantak kat maNa..

Tengah hari tadi aku pusing2 tak tau nak makan kat mana...

last2..hm..

layan jelah..



aku tapau bawak balik sambil2 nak melantak depan laptop, konon2 nak wat keja..last2 terjebak ngan blog..

aku singgah KFC jap tadi bab dah tak tau nak makan kat mana....

tengok macam menu baru.. (ntah2 dah lama,  dah lama tak masuk fast food nie...) 

dia punya packaging macam prosperity burger (tetiba teringat)...



nielah dia..baked potato@potato bakau..haha...sedap ke?

ntahla belasah jela...


aku risau tak sedap, aku ambik langkah berjaga-jaga...

taraaaaaa...

cheeezeeee wedges..yummmy...

tambah lagi ngan 'flava roast'...apa tu ? timbul lagi persoalan..sedap ke?

ntah... blom cuba blom tahu...

roasted chiken ala2 chiken chop...ngan sebelahnya fresh savory@sayur kobis..haha

n last, but not least....

maxis broadband...

yang nie jangan cuba nak makan..

coba ko coba...

menanah tekak nak telan...

k...

sambung wat keje...

8 comments:

cik_ah82 said...

argh..org baru ingat balik keje nnti nk beli kfc!
kan dh menannnnnaahh tekak nk telan!
gedabak banyak telan..
kulihat2 rumah itew seperti sudah tunggang langgang..apa yg ko buat labuu??

PJ selamba said...

wedges tu yang tak tahan!

LovelyEyna said...

aih, kenak kmk sik pernah nangga yang dua igek jenis ya selain dari cheesy wedges? nampak nyaman lah... nyaman sik? hehe...

am-rie said...

cik_ah82
kotak je lebih..tak banyak pong..
beli lebih skit a..

PJ selamba..
itu yang sodapnya..

am-rie said...

lovelyeyna
paduhal..ingat kamek sorang jak tek baruk nangga menu ya..samalah kita o..

nok macam prosperity burger bungkusnya..hm..susah mek nak madah..cobalah jangan sik coba..hehe (macam sik nyaman jak)

yang roasted chiken ya bleh tahan juak..tapi sik abis makan tadik,ada gik..hehe..

LovelyEyna said...

lamak juak dah sik pegi KFC. kmk mun pegi KFC selalunya pesan Cheesy Wedges jak... nyaman, bah, da cheese... ;D kmk kedak tikus, suka cheese, hehe... ;p

aie, gik masih ada kah? mintak...! haha... sik malu, koh... ;p

kirana said...

Adehhhh, amrie. Nyuruh kmk lapar jak ktk ngeso gambar2 makanan KFC ya. Berkeroncong perut oleh nya...

am-rie said...

lovelyEyna
mun kamek sik baca comment kitak tek lalulah lupak nak makannya..hehe

lalu basik mun kamek pos ngan kitak..haha..

kirana
hehe..kamek teruja ngan menu baru ya jak sebenarnya..
best perut kitak pandei berkeroncong..