Monday, January 31, 2011

Rahsia Hujung mingguku..

Shhhhh.... lama dah tak update blog kan..kan..kan..
Busy sangat ke? takdelah..
tetiba sindrom kurang daya tahan penyakit menyerang.. tu yang tak leh wat apa..
penyakit malas namanya..hahaha..

Dalam lama tak update..tetiba ada order form kat sebelah..
apa cite?ekekeke...
Saja test..kot2 aku nak jual baju bundle ke, nak jual barang sony ke, apa ke aku boh siap2 dulu no..
Jangan larik plak klau aku letak barang nak jual..hehe

Kiranya kali nie aku nak kongsi rahsia hujung mingguku bersama kalian2 semua.. dengar ya kalian2 semua rakyat jelata..hehe

Sejak dua menjak nie, klau hujung minggu je aku melekat depan TV layan channel 393 dr kol 845am sampai 1115am..sebabnya..














Movie korea nie best..bagi akulah..
selera masing2kan..

Rasanya nielah cerita korea pertama yang aku follow tiap2 episod..
agaknya bab masa 1st episod lagi aku dah terjebak tengok.. n macam best lak..
i folow la..hehe

Yang nie bukan cerita jiwang2 gitew..10% je kot..hehe
Hanya hati yang kental jiwa yang keras je disyorkan melayan drama nie..ekekeke..




p/s "Dr Champs"pun best, yang nie love2 skit..ekeke..tapi episod dah abis dah..hehe..

9 comments:

AmirFX said...

Wahhh.. Layan korea dah nektok... Patut jarang update.. Movie korea pun best.. Cita Volcano High..

am-rie said...

AmiFX
ya kah bro..
klak aku download..ekekeke..

wa khairul onggon said...

Mr. KOrea nektok hoh.. kekeke.. Layannnn...!

labulabi said...

lamak dah x nampak pok.bz bena juak.crita korea! hehehe.x masok pok.crita doremon ajak2.wakakaka

erolnukman said...

tu diaaaa...layan korea..bini aku pun sama juak kinek tok.layan korea...hehehe

am-rie said...

wa khairul onggon
layan jaklah..best..hehe

am-rie said...

labulabi
bz skit2 jak bro..cerita korea tok lain, sik cayak try nangga..hehe

erolnukman
join sekali bini layan cita korea jak..hehe

cik_ah82 said...

ello..join skali bini?
dia yg tgk dulu..siap tersedu2 dpan tv..
tp mmg cite ni best sebab tu ai pun terjebak jugak!hihi

am-rie said...

cik_ah82
tersedu tu bab tolong kupas bawang ari tu kan..hehe
dah terjebak...