Monday, December 20, 2010

Bila semua org sudah gila..

Aku ingat lagi masa aku mula2 buka account facebook...
Apa yang best kat facebook?selain dari application2 menarik..ada macam2 game..
aku pun layan..

Aku invite org jadi jiran aku..masa tu aku rasa aku dah tahap gila nak buka facebook nak harvest aku punya tanaman..klau tak nanti busuk..tak dapat duit beb..korang pun tau..

Last2 aku tengok semua org sudah gila...
Sudah gila ini farmville.. 




Selang beberapa bulan aku sembuh dari gila..

Aku tengok yang main mula2 ngan aku pun dah slow n tak layan farmville..

Adakah mereka pun sudah tidak gila seperti aku?..

atau bosan dan malas nak bercucuk tanam dah..

macam aku mula malas nak click tak habis2..letih wei..

Pernah aku try start balik past tu...tapi aku muak dah..

kira aku betul2 sembuh..

Tapi...

Tapi..tapi..tapi....

Adakah ini gila sudah datang balik?

Ayoooo...best ka ini game?


Semua orang sudah gila  CityVille ke...

Tapi..layan wei..mari..mari..mari..  "Build the City of Your Dreams!!"

wow!!!

shhhh.... 

p/s invite aku jadi neighbors korang...muahaha..



9 comments:

wa kaljis said...

Sikmok ku gila.. tegal ku gila sorang main Barn Buddy hasilnya sigek opis main BB ya hahaha... gila! gila!

AmirFX said...

Aok.. Aku dah limit men game lam fb.. Nektok yang masih setia untuk d main cuma MafiaWars ngn Cartown... Juhh.. Jadi member mafia aku jak...

khairunnisa ♥ said...

hoh, sik pernah main game kat fb -__-

am-rie said...

wa kaljis
Barn Buddy pun ramei org gila dolok..hehe..
mun nak jadi perancang bandar blehlah try..hehe..

am-rie said...

AmirFX
MafiaWars nang ketagih juak benda ya..kat ofis aku ramei main..tapi sidaknya sik cukup mafia nak ajak aku jd member..hehe

khairunisa
harus dicoba..coba kau coba eh..hehe..

tengku_fir21 said...

city ville lage best..rasa mcm org kaya

cik_ah82 said...

oh NO!!tidaaakkkkk!!

am-rie said...

tengku_fir21
ye ke mcm org kaya bro..aku asyik mintak energy kat org je nie..hehe

cik_ah82
larikkkkk!!!!

khairunnisa ♥ said...

kelak lah mun rajin ^__^ takut addict..