Wednesday, February 3, 2010

Kluang

AKu ke Kluang Station.. Yeah!!



Gambar atas nie Kluang Station Kat One Utama..Yang aku nak cerita bukan yang kat sini tapi the real Kluang Station punya Kopitiam...hehe..

First time datang Kluang..bandar yang menarik n mestilah nak cari asal usul kedai Kopitiam Kluang Station yang dah buka banyak cawangan itew kan...

so jom kita kasi layan...



Station keretapi Kluang.. Seumur hidup aku pernah naik sekali je keretapi..

dari Ipoh-KL tahun 2001..klau tak silap la..

sorryla..keretapi tak lalu lagi time nie..

jom singgah masuk kedai kita pekena kopi mabeles...


Nielah dia..kedai simple je tapi penuh.. nak masuk pintu pun tak muat..hehe



Sodap seh..pekena roti bakar dia..

Klau aku ke sana lagi akan ku tambah2 roti bakarnya untuk di jadikan santapan...hehe..






7 comments:

cik_ah82 said...

waaaaa..jom kita gi kat one utama..nk gi sana jauh la plak..

tengku_fir21 said...

roti bakar yg sedap
selain kopi ler

erolnukman said...

wahhhh...cam nyaman jak bro...feveret aku ya..roti bakar...

Felicia F. Ramzi said...

nyamai eh roti bakar yaaaa..
adoh, suka nar nunjuk gmbr makanan lok..
*ingin merasa nait keretapi m'sia mpun..

am-rie said...

cik_ah
sapa nak belanja nie..hehe

tengku_fir21
kat situ harga separuh lebih murah..
bleh belasah banyak2..hehe

erolnukman
nang nyaman..lemak berkrim disukai ramai..

am-rie said...

Felicia
harus dirasain..
rotinya mabeles..nyum!2x..

Ivy Metaga said...

roti bakar nyum nyum....macam rupa roti kawen hehehhe