Monday, August 3, 2009

Jalan-Jalan @ Melaka

Ketibaan Family aku sabtu lepas...


So Ahad 2 kita orang g jalan2 kat Melaka..singgah umah Pakcik kat Melaka sambil layan 2 org anak dia...

Nak Wat Peace pun tak boleh...ambik ko super peace..hehe

So aktiviti sampingan...layan je la gambar ye...






Disebabkan kecederaan parah kat kaki kakak aku n mak aku layan nek beca...


Tepi2.. bagi laluan...jerit si pembawa beca itew...hehe









dah penat pusing2...jom balik...da..

5 comments:

Ivy Metaga said...

kmk ada teringin mok naik beca tapi takut jatuh hehehe...

am-rie said...

Ivy Metaga
kena try naik la Ivy..macam naik bas jak..hehe..
basikal..

tengku_fir21 said...

huhu..
naik bece best jer tapi mahal tk...

ayin jemin said...

wa..pergi melaka...

am-rie said...

tengku_fir21
ari tu bagi RM10 je..tapi dekat jela dari Afarmosa ke Kapal Besar tu..kalau pusing satu bandar tu tak sure..

ayin jemin
yeah..g kat tempat boyfriend kamu ya..hehe