Tuesday, April 21, 2009

Akhirnya...Dapat Gak...



Thank you for registering for a Sony Workshop course. Below are details of your course registration. Please print and bring a copy of this e-mail when you attend the session. 

COURSE DETAILS

Course Code: Basic Photography wif Alpha -KL 16.5.09
Course Title: Basic Photography wif Alpha -KL 16.5.09
Date & Time: 16/5/2009 12:30:00 PM
Venue: Sony(M) HQ, Mid Valley Mall, KL Center 

Your Personal Details
Date of Birth: 10/30/19xx
Mobile No.: 013-308 xxxx 
E-mail: roddy_poody@yahoo.com
IC/Passport No.: xx1030-13-6xxx
My Sony or Sony Style member ID: xxxxxxxxxxxx

Should you have any queries, please contact our Customer Contact Centre (CCC) at 1300-88-1233 or e-mail us at ccc@sony.com.my. 

See you at THE WORKSHOP! 

Sony Malaysia

Akhirnya Dapat gak aku attend this course...blehlah nak belajar  basic photography wif my alpha... 

Dah lama gila try nak attend course  nie...asal buka je  penuh..asal penuh je aku buka web site 2..last2 dapat gak..gumbira dalam hati...membawa..menanah...


Dah abis warranty alpha aku..basic nak guna pun tak reti lagi...hehe..




6 comments:

khairul onggon said...

Amrie.. samalah kita dpat tarikh yg sama.. dah sukk gila dah aku... kali nangga kenak outstation sampei 18hb... aduhhhhhhhh... dah lah susah nak dpt woksop tok... edehhhhh...

cik_ah82 said...

ya..ya..
amrie, samala kita dapat tarikh tu jugakk..bukankah kau sudah berjanji mahu pergi soping dengan aku pada waktu itu..
ya..ya..baru aku teringat, tempat janji kita sama, cuma aku di department jaya jusco..;)
bro, agak2 la nk publish details tu..stakat tahun tu org bley agak ar bro..tahun x publish, no tepon bukan main lak ang letak no penoh nooo...;0

onggon:
sian kitak..sabarla kali..
jgn gila sudah..hehehe..
syyhhh..bley aja jika mau lari..;)

amrie said...

khairul onggon
menar kata cik_ah, skip jak kejap oustation ya..dapat attend course tok..hehe..

cik_ah82
ya..ya..
memang sudah berjanji mau ke sana..
bukan di department itu dong, tunggu saja di parking lot..hehe

cik_ah82 said...

amrie:
mana mungkin tempat janji kita di parking lot..kamu harus merik ayat yg lebih baik yaaaa...;)

cik_ah82 said...

hahahaha...
ok..anda telah mengambil tindakan yang pantas..len kali pikir dulu b4 nk publish personal details ye..
p/s: err..aku tidak terlibat ya dalam hal2 onggon mau larik dr outstation..;)

fitrahulinsan said...

hehehe...bro, keputusan peraduan 1 mei.. aku pon tak tau la nape bole tersilap haribulan..

tq sebab tegur..

tapi sbnrnye aku saje je nak tgk korang perasan ke tak..

kekeke...