Thursday, October 27, 2011

Aku di Putrajaya

Selamat hari khamis semua..
Rasa macam rajin plak aku update blog nie..
adalah masanya nanti senyap sunyi balik..hehe..

Dah rajin nie, org kata jangan tegur..nanti merasuk balik malas n jiwa kacaunya..
bersawang la balik...

Rasanya dah sebulan lebih aku dok kat Putrajaya..Lepas raya ari tu pindah,wife aku dipindahkan tempat kerjanya kat situ... asyik pindah je..kata moden tp dok pindah randah..nomad!! hehe..

Kalau nak compare ngan Kota Damansara, aku suka dok sana lagi, semua ada..masuk jiwa katakan..hehe..Nak ke tempat keja pun dekat, tapi wife akulah jauh nak ulang alik ke putrajaya..Apa nak buat, hidup nie dah sah2 sementara je..pinjaman semata2..Terimalah hakikat, redha..

Syukur alhamdulillah..rumah kat KD ada org nak sewa, klau tak menangis kluar nanah bulan2 nak bayar..hehe..

So, setakat nie aku tak explore lagi putrajaya sepenuhnya..kekadang aku rasa macam masa tu tak cukup sehari 24 jam..Bangun pagi seawal subuh tetiba dah petang nak masuk maghrib sibuknya ntah aku pun tak tau..tu belum kira aku sesat jalan memanjang kat dalam putrajaya tu..berapa dah masa terbuang..grrr!!!

Layan jelah dua gambar yang tak seberapa nie..
Ada masa nanti aku explore putrajaya n upload banyak sikit gambrnya..








Lokasi Presint 5, putrajaya..Taman yang dekat ngan umah..

Bye..







7 comments:

labulabi said...

cun pok.reflek nang ngam..

AmirFX said...

Waaa.. Kedak raket tenis jak upanya kenak reflect ya...

am-rie said...

Labulabi
makasih pok..

AmirFX
boleh jadi juak cam raket tenis..hehe..macam makei molah kuih pun ada..hehe..

ciK LyndaWawa said...

cantik bridge tu...huhuhu=]

wa khairul onggon said...

Nang cun pok... coba try test waktu pagi jam 7-9am atau 5-7pm k nangga lighting rah jembatan ya kenak belah tepinya, bukan atas.. yerrrr kedak pro jak ku kakar kekeke.. sama2 belajar bah hoh.. Niway, nang cun reflection ya, editing ala-ala HDR pun kachak! :)

wa khairul onggon said...

Dekat umah? Yahh.. leh ngagak lak hehehe...

am-rie said...

wa khairul onggon
idea menarik ya..bleh coba..tok time berebut gilak..time ya nak snap time yalah adib berekot mcm nak masuk lam kolam ya..hehe..bleh2,dtg jak umah.. klak pindah p/jaya nak?