Wednesday, May 5, 2010

Perutku Maju Kehadapan Di K.Terengganu

Best tak tajuk tu..hehe

Apa lagi klau bukan Aktiviti jalan-jalan n makan-makan kat Kuala Terengganu...

Sampai je kat K.Terengganu, destinasi dan misi adalah mencari port makan baek punya..

1. Nak makan kepok Lekor..



BTB nie nama tempat..Bukit Tok Beng, seberang Takir..blehla klau nak rasa kepok lekor sedap, singgah sini bleh try..




Aku tak taulah dibakar camana, nie sebelah kedai tu lah..



Yang aku tau..cecah n makan..mabeles..

2. Air Buah Gelas Besar



Besar Punya!!!!



Small-medium-Large-Super Extra Large


Yang aku punya nie large kot, kalau tak silap ari tu..



memang masuk toilet tak henti2 past tu..hehe

3.Sotong..



mabeles beb..malas nak cerita lebih2, kang ada yang tempah tiket terus g ganu..



Nasi cam gini aku pekena time tenghari n bleh dikatakan tiap2 hari aku g pekena..
total price..sembilang ringgit tiga poseng sekali ngan air tembikai ngan buah betik..hehe

4. ICT n STC..

Org Ganu cakap..g la pekene ICT nu..

aku plak blur sekejap..ICT tu area mana kak? makang apa sedap kat ICT nu..

Bukan Makang kat ICT..ICT tu "Ikang Celup Tepong"..

Oooo..Ikang Celup Tepung...hehehe..

lawak tul bila kenang balik....


Apalagi..p pekena selalu...




Kat sini ada ICT,STC, n cekodok ...mabeles!!!



STC plak Sotong Celup Tepung..k



Wat magics skit...




Tambah 2 pinggan lagi sotong goreng tepung...haiy!!! tak tau nak cakap apa..mabeles!!!

5. Makan Seafood...




Baca doa dulu beb...



Tangkap gambar...



Tangkap lagi...



Apa lagi..jamulah sekali..ahaks!!

Erkkk!!!! alhamdulillah......

7 comments:

ayin jemin said...

adoiiii..
sodap gila mkanan ni semua

AmirFX said...

Haha... Sik alang2 ngesor gambar makanan... Nang mabeles bro.. Two thumbs up!

tengku_fir21 said...

tetiba lapar pulak...

y@n@ M!B said...

seafood memang terbaekkk!!

erolnukman said...

citt...nyaman jak rupa eh....hehehe

am-rie said...

ayin jemin
memang sodap seh!!!

Amir FX
tq..angkat jari kaki sekali a..hehe

Tengku_fir21
gla makan...hehe

am-rie said...

yana
Memang terbaek!!!

erolnukman
bukan rupa jak bro..nang nyaman abis..hehe