Monday, March 8, 2010

Swim Adib!!

5-7.03.2010- wife aku kena g kursus..so persoalannya siapa nak jaga Adib??
Klau aku jaga sensorg, confirm tak mandi kang budak tu 3 hari..susu lagi..adoilah..

So, keputusannya..kami ikut!!!!!hehe..

Jumaat tu aku baru balik dr Johor, oustation ma..
Lepas sampai je terus gerak g Morib, ikut jalan Klang n Banting..1jam lebih drive akhirnya sampai jugak ke destinasi bintang..Hotel Impian,Morib.. 

Kesan pemanasan dunia sudah terasa..memang panas giler dah sekarang kan..Keta aku baru tinted pun masih terasa bahangnya..Lagi2 plak hotel nak dituju nie tepi pantai..sungguhlah terasa bahangnya...

Tapi, apa2 pun masuk hotel pasang aircond la..hehe..

Dah sampai hotel sempat lagi mamt nie baca majalah..hehe..baca kebendanya, hancus majalah Astro dibuatnya..Cuba toleh kat tingkap...


Ada pool lah...

Esoknya past je dia bangun tido aku bawak masuk kolam..hehe..swimming trunk takde ye..belasah jelah sluar n baju nie.. tengok muka baru bangun tido..

Seronok..dia bleh berenang..Tapi aku pernah tengok video yang budak klau kita lepas je, dia org bleh terapung dengan baik..tapi aku tak berani nak try la..gila apa..hehe..

Dengan hati yang girang..untuk pertama kalinya Adib masuk kolam...hehe..

Nanti klau plan lagi kita bleh belikan baju mandi untuk dia..hehe



Kenapa perut Adib buncit..tertelan air kolam ke..hehe..

8 comments:

tengku_fir21 said...

huhu...
nampak cantik gk hotel tue...

cik_ah82 said...

hahah..perut adib bun2!hhehehe..
xnak la gi hotel tu lagi, ada ke hotel bleh blackout!cheh!hehe..
pas ni saya gi kursus lagi nk ikut lagi ke??

erolnukman said...

aok..aku pernah juak terbaca pasal mun mbiak d lepas dlm air,terapung...hish,,gila sik brani ku..hehe

am-rie said...

tengku_fir21
nampak cantik..so, blehla klau rasa cam nak lepak2 hujung minggu..ok..

cik_ah82
blackout biasalah..litar pintas kejap..jom..hehe

erolnukman
ya lah..sik confident mok lepaskannya..hehe

AmirFX said...

Kacak swimming pool ya... Best ehh.. Lamak dah sik holiday2 tempat cemya...

am-rie said...

Amirfx
aoklah..hehe
go holiday la bro..ilek2 otak stress..mbak family sekali-sekala..hehe

Ivy Metaga said...

aduh..cute nya adib, dah besar nya ooooo...., bagus2 mbak nya selalu berenang, ney tauk bila besar jadik perenang terhebat heeeee....

am-rie said...

Ivy Metaga
Adib(5 Bulan): makceh untie Ivy..lak mek blaja berenang leh lombak ngan kitak..hehe