Wednesday, March 10, 2010

Semuanya Kerana...

Puas hati ari nie...

Dah lama dah..

Tunggu punya tunggu...

Ari  nie gak dapat lepas gian....haha

Dapat men bola jugak setelah sekian lama kasut bola aku bersawang kat umah...Tapi sadis stamina tak penah nak cukup macam dulu...

Dari kecil lagi hidup aku tiap2 petang mesti men bola, sampailah habis study..walaupun main tak sepantast C.Ronaldo, tak sehebat Rooney..Aku main kerana minat n suka bersukan.. Hidup Ryan Giggs!! haha..aku suka mamat nie men dr dulu lg...

Kerana bola air mata jantan boleh mengalir..ingat lagi sek rendah aku tak terpilih,menangis beb(jgn bgitau org lain)...hehe..

semuanya kerana bola..

Klau main plak aku tak suka duduk kat bangku simpanan, jiwaku memberontak!!!

Semuanya sebab bola...

Aku tak reti jadi penjaga gol, klau aku dipaksa org rembat aku tengok je bola masuk..past tu member semua geleng kepala..Aku dah cakap tak nak!!

semuanya sebab bola..

Masa Study, kelas aku semua  pagi..kul 8 dah masuk, kul 2 paling  lewat dah dok kat hostel..

semuanya kerana bola...

Aku pilih Hostel yang bawahnya ada padang bola je...

Semuanya kerana bola...

Aku siap beli bola lagi..kat umah mesti kena ada bola..

Semuanya kerana bola...

Klau men Game pun aku suka men game bola...

Almaklumlah semuanya kerana bola...

Masuk Ofis klau Man Utd kalah mesti aku kena kutuk, klau menang senyap plak...

Semuanya sebab bola...

Tapi sekarang aku sedih..dah tak bleh main bola hari2 mcm dulu...Kenapa bila bekerja,susah sangat nak bersukan ah? balik umah pun baring je, penuh lemak kat perut...huhu..

Tapi aku teruja ngan otai2 kat ofis aku selalu wat game bab dia org suka men bola..Tadi aku join diorg la..Aku masuk je walau tak diundang..dia org tak kisah pun...

semuanya kerana aku nak men bola!!!!!!!!!

10 comments:

Kal Jis said...

apalagik bro.. amik zoom lens pjg2 jauh2 utk bola.. hehehe.. (ini bukanlah racun, tp motivasi aja donk :P) hehehe...

AmirFX said...

Menar ya bro.. Mun dah minat ya nang sekpat d medo.. Mok juak walaupun nerikik nak molahnya.. Dtg kuching kelak leh men futsal sama geng kelak...

am-rie said...

Kal Jis
ini semua sebab bola..huahua..
kumpul fulus bro..

AmirFX
benar ya..
bereh..

tengku_fir21 said...

kena cari stamina tue...

y@n@ M!B said...

slmt bermain bola =)

am-rie said...

Hajib
welcome bro..
kelak kita celen a..hehe

tengku_fir21
tulah..asik semput je..
siap muntah hangin lagi..adoilah..

am-rie said...

yana
yeah..selamat ber MC..hehe..

Felicia F. Ramzi said...

Rooney, love him gila gila..steady nya main ho.. minggu tok sebab kmk demam, kmk sikda nangga game bola..tapi last i check, chelsea 61, man u 60 and arsenal 58.. dah ada perubahan kah? rasanya man u ada game riya, mesti dah nait jadi 63 nak?
*kwn mek padah mungkin arsenal menang musim tok sebab tinggal lawan team nak cikai2 jak

am-rie said...

Felicia
ManU kat atas kinek tok tapi Chelsea kurang sigek game..makan ubat n tdo jak kitak sia, boh nangga bol dolok..hehe

Blom tentu lagi Arsenal menang..kadang2 team cikai2 pun sidaknyakalah..Man U menang! haha..

Felicia F. Ramzi said...

chelsea dah keluar..
yabeda bedu..