Thursday, May 28, 2009

Jangan Kutuk Man U..haha..

Dah lima hari aku tak buka blog..broadband maxis punya pasal, servis yang amat mengecewakan..teruk a..last2 aku ambik keputusan nak terminate je..nak pasang streamyx kot atau pakai P1 wimax je..tunggu balik oustation sok aku pk..hehe

Aku kecewa la semalam..Kecewa yang amat, tapi memang Barca layak menang..huhu..
Ntahla, macam silap percaturan je aku tengok uncle Alex tu..

semalam lepak kat kedai mamak, ramai giler tengok..aku siap pakai baju Man U lagi..semangat club yang memuncak..hehe..

semangat aku berkobar2 lagi walaupun Barca score minit ke 10 dah..aku yakin macam bleh kejar lagi..tapi sentap bila masuk gol ke 2..sadis giler..

Last2 aku balik tidor, tapi still lagi pakai baju Man U.. I love Man U..muahaaahaa..

16 comments:

cik_ah82 said...

ada aku kesah man u kalah?
muehehehe (gelak jahat)
itula, kalo dh over confident sgt..
den dh kata man u kalah..
dr hari tu lagi dh suh get ready dengan kekalahan man u..
tapi, wat derk jugek..
tgk..tgk..hahahaha
p/s:cepat ar pasang streamyx~

eyza said...

a'ah kan..camne la MU leh kalah ni... kitaorg kecewa tul..tapi nak wat camner..x der rezeki... cewah...ayat nak sedapkan hati sendirik...hi..hi...

sony said...

ng frust aku am...uwaaaaa...MU kalah..ada gik ku ngr ulangan nya tek...

Felicia F. Ramzi said...

Kamek nangga ulangan jak petang tek. nang layak lah Barca menang, udah 2nd goal oleh Messi ney pat nak dikepong dak MU gik eh.. sikpalah, EPL pun jadi lah ho..(k nyedap ati jakkkkkkkkkkk)

f.i.e.z.a said...

tedah eh.cam adik mek juak berjung bgn pagi demi ngga bol.hhehe..
sik hal.nei nok molah nak oo..

Ivy Metaga said...

hehehhe...kinek tok, gik pake sik baju MU ya hehehe...

eMBuN_mALaM said...

ahahahaaaaaaaaa... ketawa kuat saya melihat kemalasan pemain MU bermain menentang BARCA yg ku sayang... Over konpiden jk yaaaaa... kmk nangga upa cdak MU main, asa malas kmk nak nangga... ngenang peminat BARCA juak...

Kelebar Malam said...

sabar jak lah.. m.u. or barca yg menang, kmk sikda perasaang cos team favourite kmk sikda terlibat...

am-rie said...

cik_ah
adat men bola..ada menang ada kalah...kalau Man U yang menang ada yang menyirap-nyirap tengok betapa hebatnya Man U..hehe
kalah tu kurang2nya takla riak sangat.. 3 piala pun jadila...

eyza
memang mengecewakan..sadis tengok Man U kena Ratah..huhu

sony
rasa macam geram nangga ulangan ya...serang2 barca yang score dolok..arkh..

am-rie said...

Felicia
setuju..Barca men best malam ya..nangga memang layakla Barca menang, control game camya..
aik! aku sokong man U ka Barca..haha
hidup Man U..

Fieza
kamek berjuang sik tido malam ya sampei pagi..takut mun tido terlepas game malam ya..hehe

Ivy Metaga
tetap pakei mek baju ya..hehe
semangat club yang memuncak..hehe

am-rie said...

embun malam
ya..ya..ya..Barca menang..hehe

kelebar malam
sabar jak o..huhu..
kenak anok pun tahan telingga jak..hehe

irbika said...

Sabar, kekalahan itu mengajar MU untuk terus berusaha! Chaiyok!

Shitsurei shimashita said...

salam ziarah..

hehehe!! tak kutuk but you will never walk alone :)

am-rie said...

irbika
sabor je la..tahun depan cuba lagi...hehe

shitsurei shimashita
selamat menziarah..
Liv, you always walk alone..hehe

Kelebar Malam said...

lamk nar sik update...pa kabar tek.. mek arap ktk sehat selalu...

am-rie said...

kelebar malam
menar kata kitak, lamak dah sik update..
sihat jak cuma ada problem skit ngan internet connection n bz juak..
pas tok insyaallah update selalu..hehe